Pályázat - NTP-RTP-14

Nemzeti Tehetségprogram pályázat - NTP-RTP-14

Keress a Facebook-on

Az PMPSZ aszódi kirendeltsége szervezésében hétfőtől-péntekig órarend szerint fejlesztő foglalkozások:

Intézményünkben 23 gyermek tanulási zavarokkal küzd. Az ő munkájukat segíti a fejlesztő pedagógus egyénre szabott tematikával. Ezek a foglalkozások nemcsak a tanulóknak, hanem a pedagógusoknak is sok segítséget adnak.

Fejlesztőpedagógus: Gács Judit
Végzettsége: főiskola, gyógypedagógus, tanulásban akadályozottak szak 

Tanulószoba, napközi

Azoknak a tanulóknak, akik az iskolában szeretnének felkészülni a másnapi órákra, a felső tagozaton tanulószobát az alsó tagozaton napközit biztosítunk.

A tanulószobai csoporotot vezeti: Margetán Rebeka - hétfő, csütörtök, Korenné Turán Gyöngyi - kedd, Rászoska Jánosné - szerda, Szabóné Nagy Anna - péntek
A napközit vezeti: Szabó Péter

Iskolapszichológus

Dr Orosz Árpádné Faragó Erzsébet
Végzettsége: pszichológus SZTE
Hétfő 9-12 óra
Kedd 12-15 óra
Elérhetősége: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mottó

"Nem az a feladatunk, hogy a felnövekvő generációnak meggyőződéseket közvetítsünk. Hozzá kell segítenünk, hogy a saját ítélő erejét, a saját felfogóképességét használja. Tanuljon meg a saját szemével nézni a világban. (...) A mi vélekedéseink és meggyőződéseink csak a mi számunkra érvényesek. Az ifjúság elé tárjuk őket, hogy azt mondjuk: így látjuk mi a világot. Nézzétek meg most már ti is, milyennek mutatja magát nektek. Képességeket ébresszünk fel, és ne meggyőződéseket közvetítsünk. Ne a mi igazságainkban higgyen az ifjúság, hanem a mi személyiségünkben. Azt vegyék észre a felnövekvők, hogy mi keresők vagyunk, és őket is a keresők útjára kell vezetnünk."

/Rudolf Steiner/

Határtalanul

Zenesarok

Gyerekszáj...

Acsa - iskola - gyerekek az iskoláról

Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Látogatók

Ma0
Tegnap12
A héten35
A hónapban231
Összes28156