Pályázat - NTP-RTP-14

Nemzeti Tehetségprogram pályázat - NTP-RTP-14

Keress a Facebook-on

Acsa - Iskola - kapu Acsa - Iskola - udvar

Örömteli feladat számunkra, hogy bejelenthetjük, intézményünknek is van honlapja. A 2011-2012-es tanévben mi is csatlakoztunk azoknak az iskoláknak a sorába, akik kihasználják a modern technika új vívmányait, és minden eszközt megragadnak annak érdekében, hogy intézményüket s az abban folyó munkát minél szélesebb körben megismertessék az érdeklődőkkel.

Ezen az oldalon folyamatosan friss, időszerű információk olvashatóak az iskolával kapcsolatban. A sorozatosan megjelenő cikkek pedig a tanórai és tanórán kívüli foglalkozásokról, aktuális eseményekről adnak hírt. Reményeink szerint a képekkel színesített oldalak minden korosztály számára élvezetesebbé teszik a böngészést.

Minden olvasónak kellemes és tartalmas időtöltést kívánunk!

Mottó

"Nem az a feladatunk, hogy a felnövekvő generációnak meggyőződéseket közvetítsünk. Hozzá kell segítenünk, hogy a saját ítélő erejét, a saját felfogóképességét használja. Tanuljon meg a saját szemével nézni a világban. (...) A mi vélekedéseink és meggyőződéseink csak a mi számunkra érvényesek. Az ifjúság elé tárjuk őket, hogy azt mondjuk: így látjuk mi a világot. Nézzétek meg most már ti is, milyennek mutatja magát nektek. Képességeket ébresszünk fel, és ne meggyőződéseket közvetítsünk. Ne a mi igazságainkban higgyen az ifjúság, hanem a mi személyiségünkben. Azt vegyék észre a felnövekvők, hogy mi keresők vagyunk, és őket is a keresők útjára kell vezetnünk."

/Rudolf Steiner/

Határtalanul

Zenesarok

Gyerekszáj...

Acsa - iskola - gyerekek az iskoláról

Névnap

Ma 2018. február 22., csütörtök, Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.

Látogatók

Ma8
Tegnap12
A héten43
A hónapban239
Összes28164