Pályázat - NTP-RTP-14

Nemzeti Tehetségprogram pályázat - NTP-RTP-14

Keress a Facebook-on

Természetjáró szakkörünk hírei:

Első programunk szeptemberben szarvasbőgés hallgatás volt. Kissé megvárattak minket a bikák, de néhány csendes perc után egyre sűrűbben hangzott tőlük az erdő. Több mint negyven gyermek, néhány szülő és pedagógus együtt gyönyörködhetett az erdei orgonakoncertben.
Október 14-én a nógrádi vadasparkot látogattuk meg szakköröseinkkel. Több száz állat etetésén vettünk részt, mely során megismerkedhettünk erdei állataink hangjaival, életmódjukkal, étkezési szokásaikkal,... Nagy élményt jelentett élet közelből látni nagyvadjainkat, sőt megsimogatni, megölelgetni őket.
A természetjáró szakkör iránti nagy létszámú érdeklődés miatt kirándulásainkat külön szervezzük alsó és felső tagozatos diákjaink számára. Legutóbb novemberben túráztunk el egyik kedvenc helyünkre. Nem akadályozott minket ebben a szemergő eső és a bokáig érő sár sem. A szülőktől utólag is elnézést kérünk a rengeteg koszos ruháért.

termeszetjaro szakkor hirei 20161206

Mentés

Mentés

Mottó

"Nem az a feladatunk, hogy a felnövekvő generációnak meggyőződéseket közvetítsünk. Hozzá kell segítenünk, hogy a saját ítélő erejét, a saját felfogóképességét használja. Tanuljon meg a saját szemével nézni a világban. (...) A mi vélekedéseink és meggyőződéseink csak a mi számunkra érvényesek. Az ifjúság elé tárjuk őket, hogy azt mondjuk: így látjuk mi a világot. Nézzétek meg most már ti is, milyennek mutatja magát nektek. Képességeket ébresszünk fel, és ne meggyőződéseket közvetítsünk. Ne a mi igazságainkban higgyen az ifjúság, hanem a mi személyiségünkben. Azt vegyék észre a felnövekvők, hogy mi keresők vagyunk, és őket is a keresők útjára kell vezetnünk."

/Rudolf Steiner/

Határtalanul

Zenesarok

Gyerekszáj...

Acsa - iskola - gyerekek az iskoláról

Névnap

Ma 2018. március 19., hétfő, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Látogatók

Ma11
Tegnap14
A héten11
A hónapban517
Összes28844